Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Rucolagazpacho med mandel och rädisor

ca 1hg rucola
2 skivor vitt bröd, tärnade
1 vitlöksklyfta, skalad och pressad
4 msk olivolja
1 grön paprika, urkärnad och tärnad
2 gurkor, skurna i bitar
1 gul lök, skalad och tärnad
2 msk rödvinsvinäger
2 tsk salt
svartpeppar


Garnering

50 g mandelspån, rostade
1 knippe rädisor, skivade


Mixa alla ingredienser i en matberedare till en slät soppa. Späd soppan med 5 dl vatten och smaka av med salt och peppar. Låt soppan dra i minst 2 timmar i kylskåpet. Servera soppan kall med rostade mandelspån och rädisor



brittmarie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N