Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Citronjelly med mango 2 port

Rivet skal och saft från 2 citroner
1 dl osötad grapefruktjuice
2 msk havtorns eller apelsinjuice
1 tsk akaciahonung
1/2 förpackning gelatinpulver
1 mango

Värm sakta upp allt utom gelatinpulvret och mangon i en kastrull.

Blanda under tiden gelatinpulvret med 3 msk vatten och låt dra i 10 min.
Tillsätt sedan under omrörning blandningen i den varma men ej kokande frukt och honungsblandningen. rör om så att gelatinet löser sig ordentligt.

Låt svalna ett tag innan den hälls upp i två glas(skålar).
Ställt in i kylskåpet i ca 3 tim så attdet stelnar.

Skala och tärna mangon strax före serveringen.
Garnera jellyn med mangobitarna.

ca 80 kcal/335kJ per port
Fett 0 g
Kolhydrater 12 g
Protein 3 g

Receptet är från boken Smalmat.



brittmarie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N