Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Grönsakscouscous med fetaost

4 port

1 fänkål, ca 350 g
1 gul paprika
smör-&rapsolja, oliv
5 dl tomatjuice
1 grönsaksbuljongtärning
2 pressade vitlöksklyftor
4 dl couscous
1 1/2 dl svarta oliver med kärnor
200 g Apetina smulad feta
2 dl matyoghurt

Gör så här
Strimla fänkålen. Kärna ur och skär paprikan i mindre bitar. Stek grönsakerna mjuka i smör-&rapsolja i en stor stekpanna. Koka upp tomatjuice, smulad buljongtärning och vitlök i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Blanda ner couscousen i tomatblandningen. Låt den svälla under lock ca 5 min. Rör couscousen fluffig med en gaffel och blanda ner den, oliver och ost i stekpannan. Servera med yoghurt och sallad.


(Arla köket)



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N