Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kyckling med persiljesås (4 port)

Kyckling med persiljesås (4 port)

4 kycklingfiléer
4 dl vatten
1 hönsbuljongtärning
1 tsk salt
1 liten gul lök

Persiljesås:
2 msk margarin
5 msk vetemjöl
6 dl buljong från kycklingen
2,5 dl matlagningsgrädde
½ dl persilja (hackad, fryst eller färsk)

Koka upp vatten, buljongtärning, salt och löken i klyftor i en stekpanna med lock. Lägg i kycklingfiléerna och låt koka i 20 minuter på svag värme.
Gör såsen: Smält margarinet i till såsen i en såskastrull. Rör ut vetemjölet, späd med grädden och buljongen och låt koka upp. Låt puttra några minuter och rör sedan ned persiljan. Servera med kokt potatis och kokta morötter i stavar.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N