Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fläskfilé med guldkant

FLÄSKFILÉ MED GULDKANT (4 personer)
Finputsa och skär 6-700 gr fläskfilé i skivor som är ca 1,5 cm tjocka. Krydda med salt, svartpeppar och rikligt med Herbamare örtsalt. Stek 3-4 minuter på varje sida i smör. Tillsätt 1,5 msk honung och låt småputtra ytterligare 4-5 minuter. Häll därefter i saften av en apelsin (ca 0,5 dl), 3 dl vispgrädde och 4-5 tsk soja. Låt småkoka 10 minuter. Servera med pressad potatis och gelé. Smaken på såsen kan förhöjas ytterligare genom att 1 msk konjak tillsätts just före serveringen.

Detta recept hittade jag för många, många år sedan i ICA-Kuriren. Vet inte hur många gånger jag bjudit vänner och bekanta på det, men succé blir det varje gång Very Happy



Yin o Yang
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N