Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Persiljepesto

Till fyra personer:
1 knippe persilja
50 g pinjekärnor
1 klyfta vitlök
Olivolja
Salt, peppar


Skölj persiljan. Lägg persilja, pinjekärnor, vitlök, salt och peppar i en mixer.

Kör mixern tills persiljan är finfördelad. Häll peston i en skål och ställ i kylskåpet. Gott till tomat, färsk mozzarella och italienskt bröd.



Husmor
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N