Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Pannacotta med kanel (4 port)

Pannacotta med kanel (4 port)

1 gelantinblad
2 1/2 dl mager matlagningsgrädde, ca 7%
1 vaniljstång¨
2 msk strösocker

Garnering
1 rött äpple
2 tsk kanel
3 msk strösocker

Låt gelantinbladet ligga i rikligt med vatten ca 5-10 min. Häll grädden i en kastrull. Snitta vaniljstången och skrapa ner fröna i grädden. Lägg i stången, tillsätt socker och låt koka upp. Dra ifrån värmen. Krama ur gelantinbladet och blanda ner i den varma vätskan. Fördela i fyra små formar. Låt stå kallt i minst 3 tim.

Garnering: Klyfta äpplet tunt. Förväll nån minut i lite vatten. Låt klyftorna rinna av. Blanda kanel och socker och vänd äppelskivorna i blandningen. Lägg ett par kyftor på varje pannacotta inför servering.

Receptet är från Hemmets Veckotidning, nr 10/2006



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N