Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kalvschnitzlar med dragongräddsås

Till fyra personer:
4 kalvschnitzlar
vetemjöl
3 schalottenlökar
1 dl sherryvinäger
½ knippe fransk dragon
Olivolja
½ l vispgrädde
Salt och peppar

Vänd schnitzlarna i mjölet och stek dem i olja. Tag sedan schnitzlarna ur pannan och bryn den finhackade löken. När löken är klar, häll över vinägern och låt koka in nästan helt. Häll i vispgrädden och koka till en fin konsistens. Hacka dragonen fint och strö ner den i såsen. Servera schnitzlarna med potatis och morötter



Husmor
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N