Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fiskbiffar

400-500 g fiskfilé (tex. hoki, sej eller lax)
1 tsk salt
1 krm cayennepeppar
1 ägg
1 finhackad salladslök eller purjo
paprikapulver
vetemjöl
olja

Skär fisken i mindre bitar. Kör i matberedare tillsammans med salt, peppar, paprikapulver och ägg till en jämn färs. Vänd ner löken i färsen.

Forma färsen till 8-12 biffar och platta ut dem i mjöl. Stek i olja 3-4 min/sida.

Servera med kokt potatis och en god sås.



Skånekatten
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N