Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Paneng Gai (4 port)

Paneng Gai (4 port)

4 kycklingfiléer
1 purjolök
2 bitar konserverat citrongräs
olja
2 msk röd currypasta
2 msk asiatisk fisksås
1 burk kokosmjölk (400 ml)
2 msk socker

Skär kycklingen i cm-tjocka strimlor. Ansa och skölj purjolöken. Skär bort den gröna delen, skiva purjon tunt. Bulta ut citrongräsbitarna (då avger de mer smak). Stek eller woka kycklingen i en het lätt oljad panna. Rör ner currypasten. Låt fräsa i någon minut. Tillsätt purjolök, fisksås, citrongräs, kokosmjölk och socker. Sjud på låg värme i 3-4 minuter.
Lägg upp i djupa tallrikar och servera med ris.

Tips! Blanda grönsallad, mango, ananas och gurka till en sallad. Garnera med limeklyftor. För hetare mat, tillsätt mer currypasta

Receptet är från ICA



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N