Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Grov yoghurtlimpa (1 limpa)

Grov yoghurtlimpa (1 limpa)

8 dl rågsikt
2 dl rågkross
1 dl vetekli
1 dl linfrön
1 tsk salt
1 msk bikarbonat
5 dl mild yoghurt
2 dl lingonsylt
ströbröd till formen

Sätt ugnen på 175 °C. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör i yoghurt och lingonsylt. Häll degen i en smord och bröad bakform,ca 1 1/2 liter. Grädda i nedre delen av ugnen ca 1 timme. Stjälp upp brödet och låt det svalna på galler

Receptet är från Buffé nr 1 2006.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N