Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Glutenfri kladdkaka

Kladdkaka

2 dl socker
2 ägg
100 g smält margarin/smör
RÖR ihop detta (vispa ej) och pudra sedan ner:
1½ dl mjölmix
½ tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker , när allt är ihoprört, pudra ner 4 msk kakao.

Smörj en form (24 cm diameter, helst avtagbar kant) med margarin och tex kokos (eller glutenfritt ströbröd) grädda i 175 grader i 20-30 minuter beroende på hur kladdig du vill ha den.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N