Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Vegan sill

Skala o strimla en aubergine i "sillbitar" Koka kraftigt i saltat vatten tills de blir mjuka och lite sladdriga. Inte för sladdriga då blir det inte bra. (vet ej hur länge ännu :oops: ) Låt rinna av.

Chilisill:
1 klyfta vitlök
2 dl sojagrädde (jag tar vanlig grädde då de inte är veganer)
1 tsk sambal oelek
3 msk chilisås

Blanda ihop detta och tillsätt sen 1 aubergine i strimlor enl. ovan.
Låt stå minst 12 timmar i kylen.


Currysill:
2 dl sojagrädde
1 dl äggfri majonnäs
0,5 msk curry
0,5 msk gurkmeja

Blanda ihop detta och tillsätt sen 1 aubergine i strimlor enl. ovan.
Låt stå minst 12 timmar i kylen.


Senapssill:
1 msk senap
2 tsk socker
0,5 msk vinäger

Blanda ihop senap, socker o vinäger.
Häll under omrörning i 3 msk olja.
Rör sen i 1 dl sojagrädde.
Tillsätt sen 1 aubergine i strimlor enl. ovan.
Låt stå minst 12 timmar i kylen.
Dekorera med lite rödlök o hackad saltgurka om du vill.

Lycka till!! :P



Mia Ros
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N