Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Extramumsigt dillkött

Till 4-6 personer:
800-1200 gr högrev eller bringa skärs i tärningar och bryns i smör.
3 stora gulalökar hackas och får brynas med köttet.
1/2-1 dl vetemjöl rörs ner
5 dl grädde
Mjölk till det är en ganska tjock sås
1-2 grönsaksbuljongtärningar
Dill i riklig mängd
Låt småputtra på svag värme under lock i 1 1/2 timme
Såsen kan behöva toppredas
Smaka av och pudra över lite dill innan servering

Servera med kokt potatis


 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N