Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Marinerade thailändska kycklingben (4 port)

Marinerade thailändska kycklingben (4 port)

8 kycklingben

Marinad:
0,5 dl japansk soja
0,5 dl lime, pressad
2-3 tsk färsk ingefära, riven
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 tsk sesamolja

Tillbehör:
4 portioner jasminris, kokt
2 paprikor, tunna klyftor
2 burkar wokmix med svamp (á 280 g)
2 tsk rapsolja
4 msk sweet chilisås

Skär ett par snitt i varje kycklingben. Blanda marinaden i en ugnsform så stor att kycklingbenen ryms, vänd ner dem och låt dra ca 1 tim i rumstemperatur. Sätt in formen i mitten av ugnen i 225° och stek tills kycklingen är genomstekt, ca 30 min. Ös köttet ett par gånger under stekningen. Servera med ris, wokade grönsaker och sås.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N