Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Pasta med lax och ärtor (4 port)

Pasta med lax och ärtor (4 port)

240 gr tagliatelle
200 gr färskrökt lax
1 liten purjolök
1 msk margarin
2 dl vatten
½ fiskbuljongtärning
3 dl ärtor
2 dl lätt creme fraiche
1-2 msk dill

Strimla laxen. Skölj och skär purjolöken i tunna skivor. Smält margarinet i en kastrull och fräs purjon försiktigt. Häll i vattnet och smula i buljongtärningen. Låt koka i någon minut. Tillsätt creme fraiche, ärtor och låt såsen småputtra några minuter under omrörning. Lägg i laxskivorna i såsen och rör försiktigt ner dillen. Servera såsen med nykokt tagliatelle.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N