Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Blank chokladsås

Blank chokladsås

125 g strösocker
1 ¼ dl kallt vatten
175 g mörk choklad, bruten i bitar
25 g osaltat smör
2 msk konjak (kan uteslutas)

Hetta upp sockret och vattnet i en liten tjockbottnad kastrull tills sockret smält. Koka upp och låt koka i 1 min. Lyft bort från värmen och rör i chokladen och smöret. Rör tills allt har smält och tillsätt konjaken om så önskas.

Använd denna sås att hälla över varma desserter, petits-chouxer, glass, varma eller kalla crêpes och suffléer.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N