Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fläskpannkaka (4 port)

Fläskpannkaka (4 port)

2 ½ dl vetemjöl
½ tsk salt
6 dl mjölk
3 ägg
30-50 g smält margarin
200-300 g rimmat fläsk

Sätt på ugnen. Vispa ihop pannkaksmeten utan det smälta fettet. Skär upp fläsket i små tärningar. Bryn fläsket i långpanna. Häll i smeten och grädda i 20-25 min på 225°.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N