Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kyckling med dragonsås (2-3 port)

Kyckling med dragonsås (2-3 port)

4 kycklingfiléer
1 gul lök
½ dl vitvinsvinäger
½ dl vatten
1 tsk dragon
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 dl crème fraiche

Skär kycklingfiléerna i centimetertjocka skivor. Finhacka löken. Blanda vinäger, vatten, lök, kryddor och crème fraiche i en djupare stekpanna. Koka upp kryddblandningen och lägg i kycklingbitarna. Låt det koka i ca 5-10 min. Servera med ris och grönsallad.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N