Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Cecilias saffranskaka

Cecilias saffranskaka

1 paket saffran (½ g)
sockerbit
4 dl vetemjöl
1 ½ dl strösocker
1 msk bakpulver
50 g smält mjölkfritt margarin
2 dl Solhavre

Stöt 1 paket saffran med en sockerbit. Blanda med vetemjöl, strösocker och bakpulver. Rör ner 50 g smält mjölkfritt margarin och solhavre. Blanda. Grädda i ugnen 175° i en smord, bröad rund form, 22 cm i diameter, ca 30 min.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N