Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Gambas al ajillo ( räkor i vitlök)

4 port.

Baguette
300 g råa räkor
5 st vitlöks klyftor
1½ dl olivolja
1 liten torkad spansk peppar
salt

225 graders ugn

Skala och skiva vitlöken
skiva spanska pepparen och ta bort kärnorna
värm oljan i ugnen i små eldfasta formar
när oljan kokar tillsätt vitlök och spansk peppar, när detta har fått färg
tillsätter man räkorna,salta
man ska doppa brödet i rätten.



evelina
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N