Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Thaikyckling med cashewnötter (6 port)

Thaikyckling med cashewnötter 6 port

2 vitlöksklyftor
1 röd chilipeppar
500g kycklingfiléer
50 g cashewnötter
1,5 gul lök skivad
1,5 strimlad röd paprika
1,5 skivad purjolök
1 litet blomkålshuvud
1 broccolibukett
knappt 2 dl oystersås
1 tsk Thai svampsås
1 tsk strösocker
2 dl vatten

Garnering efter smak
torkad thaichili

Skär kycklingfiléerna i tunna skivor. Hacka vitlök och chilipeppar. Skiva lök, purjolök och paprika. Skölj och bryt blomkål och broccoli i små buketter. Fräs vitlöken, lök och chilifruk i olja en stund. (Tills ångan sticker i halsen) Lägg sedan i kycklingen och fräs ytterligare en stund tills kycklingen är genomstekt. Lägg alla grönsakerna i woken/stekpannan och fräs dem hastigt. Tillsätt oystersås, vatten, thaisvampsås och socker. Låt alltsammans hettas upp. Lägg till sist i cashew-nötterna och garnera med torkad thaichili. Servera med jasminris.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N