Receptbankens Kokbok - Äggrätter https://www.receptbankenskokbok.se/?o=25 Sat, 27 Apr 2024 23:30:19 +0200 https://www.receptbankenskokbok.se/ - Stektips https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3748 1.Ta fram köttet i god tid så att det blir rumstempererat. Annars kan det kyla ner pannan. 2. Torka av köttet så ytan är torr för att få en jämn, ... Wed, 21 Aug 2013 22:01:45 +0200 - Biff https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3747 1 1/2 cm 2-3 min/sida... Wed, 21 Aug 2013 21:57:37 +0200 - Entrecote https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3746 1 1/2 cm 2-3 min/sida... Wed, 21 Aug 2013 21:57:20 +0200 - Rostbiff https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3745 2 cm 3-4 min/sida... Wed, 21 Aug 2013 21:56:57 +0200 - Lövbiff https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3744 1/2 cm 1/2- 1 min/sida... Wed, 21 Aug 2013 21:56:31 +0200 - Karré https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3743 2 cm 3-4 min/sida... Wed, 21 Aug 2013 21:56:10 +0200 - Skinka https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3742 1 1/2 cm 3-4 min/sida... Wed, 21 Aug 2013 21:55:51 +0200 - Kotlett https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3741 1 1/2-2 cm 3 min/sida... Wed, 21 Aug 2013 21:55:28 +0200 - Lammkotlett https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3740 1 1/2 cm 2-3 min/sida... Wed, 21 Aug 2013 21:54:59 +0200 - Lammstek https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3739 1 1/2 cm 2-3 min/sida... Wed, 21 Aug 2013 21:54:37 +0200