Receptbankens Kokbok - Grönsaker | Koktid | Tillagningstid https://www.receptbankenskokbok.se/?o=25 Mon, 29 Apr 2024 07:14:54 +0200 https://www.receptbankenskokbok.se/ - Blomkål https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3673 hel 10-12 minuterför lättkokt, i bitar/små buketter 3-5 minuter... Wed, 21 Aug 2013 12:51:20 +0200 - Broccoli https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3672 hel 5-15 minuter, i bitar/små buketter 3-5 minuter... Wed, 21 Aug 2013 12:50:45 +0200 - Brysselkål https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3671 5-10 minuter... Wed, 21 Aug 2013 12:50:24 +0200 - Grönkål https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3670 15-20 minuter... Wed, 21 Aug 2013 12:40:43 +0200 - Kinesisk kål | salladskål https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3668 breda strimlor 1-5 minuter... Wed, 21 Aug 2013 12:38:52 +0200 - Kålrabbi https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3667 hel: 10-20 minuter, i bitar: 5-10 minuter. Prova med sticka, svagt motstånd som potatis = klar.... Wed, 21 Aug 2013 12:38:14 +0200 - Pac choy https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3666 förvälles (hastig kokning).... Wed, 21 Aug 2013 12:37:33 +0200 - Romanesco https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3665 hel 5-15 minuter. I bitar/små buketter 3-5 minuter... Wed, 21 Aug 2013 12:37:08 +0200 - Rödkål https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3664 hel 10-45 minuter beroende på användning. Konserverad/burk värms upp.... Wed, 21 Aug 2013 12:36:42 +0200 - Savoykål https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3663 hel 10-45 minuter beroende på användning... Wed, 21 Aug 2013 12:36:13 +0200 - Vitkål https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3662 10-45 minuter beroende på användning... Wed, 21 Aug 2013 12:35:51 +0200 - Gröna ärter https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3661 Djupfrysta eller på burk värms. Färska förvälls. Torkade blötläggs 8-10 timmar och kokas 1-1,5 timmar.... Wed, 21 Aug 2013 12:35:16 +0200 - Gula ärter https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3660 färdigkokta på burk/förpackning värms upp. Torkade: blötläggs 8-10 timmar. Koktid 1-1,5 timmar... Wed, 21 Aug 2013 12:34:26 +0200 - Kikärter https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3659 Färdigkokta på burk/förpackning värms upp. Torkade: blötläggs 10 timmar. Koktid 1,5 timmar... Wed, 21 Aug 2013 12:33:50 +0200 - Märgärter https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3658 färska i 5-10 minuter... Wed, 21 Aug 2013 12:33:11 +0200 - Släpärter https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3657 Släpärter färska förvälls i 1 minut. Kan även ätas råa i sallad... Wed, 21 Aug 2013 12:32:45 +0200 - Spritärter https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3656 färska 3-5 minuter... Wed, 21 Aug 2013 12:31:39 +0200 - Åkerärter https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3655 färska 10-20 minuter... Wed, 21 Aug 2013 12:31:04 +0200 - Bruna linser https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3654 Bruna linser konserverade/burk värms upp. Torkade blötläggs 3 timmar. Koktid: 20-25 minuter. Utan blötläggning koktid 30-40 minuter. Delade 5-... Wed, 21 Aug 2013 12:30:40 +0200 - Gröna linser https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3653 Gröna linser konserverade/burk värms upp. Torkade blötläggs 3 timmar. Koktid: 20-25 minuter. Utan blötläggning koktid 30-40 minuter. Delade 5-... Wed, 21 Aug 2013 12:30:11 +0200