Receptbankens Kokbok - Koktider, Tillagningstider, Stektider, Grilltider https://www.receptbankenskokbok.se/?o=25 Mon, 29 Apr 2024 02:23:05 +0200 https://www.receptbankenskokbok.se/ - Innertemperatur för kött, fisk, vilt https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3750 Innertemperatur för blodigt, medium och välstekt Blodigt (rare) 55˚C Nöt, lamm Medium (medium rare) 58-60˚C Nöt, kalv, l... Wed, 21 Aug 2013 22:21:27 +0200 - Lax i ugn https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3749 Laxfile 15 min 200 grader... Wed, 21 Aug 2013 22:06:25 +0200 - Stektips https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3748 1.Ta fram köttet i god tid så att det blir rumstempererat. Annars kan det kyla ner pannan. 2. Torka av köttet så ytan är torr för att få en jämn, ... Wed, 21 Aug 2013 22:01:45 +0200 - Biff https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3747 1 1/2 cm 2-3 min/sida... Wed, 21 Aug 2013 21:57:37 +0200 - Entrecote https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3746 1 1/2 cm 2-3 min/sida... Wed, 21 Aug 2013 21:57:20 +0200 - Rostbiff https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3745 2 cm 3-4 min/sida... Wed, 21 Aug 2013 21:56:57 +0200 - Lövbiff https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3744 1/2 cm 1/2- 1 min/sida... Wed, 21 Aug 2013 21:56:31 +0200 - Karré https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3743 2 cm 3-4 min/sida... Wed, 21 Aug 2013 21:56:10 +0200 - Skinka https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3742 1 1/2 cm 3-4 min/sida... Wed, 21 Aug 2013 21:55:51 +0200 - Kotlett https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3741 1 1/2-2 cm 3 min/sida... Wed, 21 Aug 2013 21:55:28 +0200 - Lammkotlett https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3740 1 1/2 cm 2-3 min/sida... Wed, 21 Aug 2013 21:54:59 +0200 - Lammstek https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3739 1 1/2 cm 2-3 min/sida... Wed, 21 Aug 2013 21:54:37 +0200 - Fransyska https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3738 1,4-2,4 kg 60-90 min... Wed, 21 Aug 2013 21:47:25 +0200 - Kalvfilé https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3737 1–1,2 kg 20–25 min... Wed, 21 Aug 2013 21:46:54 +0200 - Lammculotte https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3736 300–450 g 30–45 min... Wed, 21 Aug 2013 21:45:43 +0200 - Grillspett med kalkon https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3735 2,5 cm tjock 6–8 min... Wed, 21 Aug 2013 21:45:10 +0200 - Schnitzel av kalkonbröst https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3734 0,5–1 cm 4–6 min... Wed, 21 Aug 2013 21:42:10 +0200 - Anka https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3733 Anka, hel, utan fyllning 2,0–2,5 kg 95–120 min... Wed, 21 Aug 2013 21:41:45 +0200 - Gås https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3732 Gås, hel, utan fyllning 4,5–6,5 kg 160-190min... Wed, 21 Aug 2013 21:41:04 +0200 - Grillspett Fisk https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3731 2,5 cm 8–10 min... Wed, 21 Aug 2013 21:37:35 +0200