Receptbankens Kokbok - Kallskuret https://www.receptbankenskokbok.se/?o=25 Sat, 27 Apr 2024 21:18:23 +0200 https://www.receptbankenskokbok.se/ - Grisfötter https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3598 Grisfötter 4 personer 4-8 grisfötter 4-6 l vatten 1 stor gul lök 1-2 msk ättika (24%) Börja med a... Fri, 14 Dec 2012 13:22:43 +0100 - Kalvsylta https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3597 Kalvsylta 1 kg kalv hals, lägg eller rygg vatten 10 kryddpepparkorn 1-2 lagerblad 4 nejlikor 1 msk salt Lägg köttet i en kryta oc... Fri, 14 Dec 2012 13:21:44 +0100 - Rullsylta https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3596 Rullsylta Ingredienser: 1 kg tunnt sidfläsk alt. slagsida av lamm eller kalv 2 msk salt 1 tsk krossad vitpeppar 8 st kryddpepparkorn 8 hel... Fri, 14 Dec 2012 13:20:55 +0100 - Julskinka, kokt https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3593 Julskinka 10 personer Kokt: Köp 2-2,5 kilo skinka som Du lägger i en stor kastrull. Häll på vatten så att det täcker skinkan. Lägg i 2 st... Fri, 14 Dec 2012 13:12:35 +0100 - Julskinka, Ungsbakad https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3592 Julskinka 10 personer Ungsbakad: Börja med att köpa en rimmad skinka på ungefär 2-2,5 kg. Lägg skinkan i blöt dagen innan Du ska tillaga den.... Fri, 14 Dec 2012 13:11:58 +0100 - Julskinka https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=1315 Julskinka 1 urbenad rimmad skinka 1 äggula vatten 3 msk senap 15-20 st korn Kryddpeppar ½ msk potatismjöl 2 st lökar 2-3 msk ströb... Tue, 25 Oct 2005 08:38:46 +0200