Receptbankens Kokbok - Likör recept https://www.receptbankenskokbok.se/?o=25 Sat, 27 Apr 2024 22:53:25 +0200 https://www.receptbankenskokbok.se/ - Slånbärslikör 3 recept https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=3382 Slånbärslikör 7 dl (Recept 1) Det finns flera sätt att göra slånbärslikör. D... Mon, 30 Aug 2010 20:09:18 +0200 - Ägglikör https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=559 Rör ihop: 5 äggulor 200g florsocker 2msk vaniljsocker Tillsätt: 37cl konjak 4dl vispgrädde Blanda ihop allt väl och låt det stå och dra.... Wed, 06 Apr 2005 23:31:55 +0200 - Honungslikör https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=546 Honungslikör (till ca 1,1 liter) Anmärkning: Av det här blir det ca 24 % (lagom stark) likör om du använder 37,5 % vodka Ingredienser: ... Wed, 06 Apr 2005 14:06:27 +0200 - Cointreau https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=177 COINTREAU 75 cl Vodka Hälles i en tillbringare. Dra ett snöre genom en apelsin med hjälp av en stoppnål Fäst snörändarna i en penna som ... Mon, 31 Jan 2005 00:58:12 +0100 - Hallonlikör https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=176 HALLONLIKÖR 1 L Hallon 75 cl Vodka 5 ... Mon, 31 Jan 2005 00:38:49 +0100 - Pepparmyntslikör https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=163 Fyll en burk med blad och grenar av pepparmynta och häll 40% sprit över så att det täckser bladmassan. Låt stå mörkt i 3-4 veckor och skaka dagligen. ... Sun, 30 Jan 2005 14:23:41 +0100 - Smultronpunsch https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=162 Fyll en burk med väl mogna smultron och täck med punsch (köpt eller sådan man gör på essens) och låt stå i minst två månader svalt och mörkt. Sila oc... Sun, 30 Jan 2005 14:10:00 +0100 - Hjärtanfröjdlikör https://www.receptbankenskokbok.se/?sida=artikel&id=161 Fyll en lagom stor burk med färsk citronmeliss, blad och grenar, packa lätt och häll över 40 % sprit så att det täcker bladen helt. Låt stå mörkt och ... Sun, 30 Jan 2005 14:06:54 +0100