Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Glutenfria hirspannkakor

Glutenfria hirspannkakor:
1 1/4 dl hirsmjöl
1 1/4 dl rårismjöl
2 krm salt
1 msk husk
3 stora ägg

5 dl valfri mjölk



Blanda mjölsorterna, salt och husk i en skål och

vispa i hälften av mjölken

Tillsätt de lätt uppvispade äggen.

Tillsätt resten av mjölken, och vispa till en slät smet.

Låt stå i rumstemperatur i en timme.
Grädda sedan dina hirspannkakor som du gör med vanliga pannkakor eller plättar i förslagsvis gjutjärspanna.





Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N