Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Grönkålschips

Grönkålschips


Ingredienser:
½ liter färsk grönkål
1-2 msk extra virgin olivolja
1/4 tsk flingsalt, eller 1/8 tsk vanligt salt


Gör så här:
Värm ugnen till 200°. Skölj grönkålen, skär bort mittstjälken. Riv bladen i lagom stora bitar. Lägg bladen på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivolja, strö på salt och massera in oljan i grönkålsbladen. Sprid ut bladen i ett jämnt lager. Sätt in plåten i ugnen i ca 10 minuter tills bladen är krispiga.



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N