Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Dessertost

Dessertost

½ liter filmjölk
1½ liter mjölk (3%)
2 tsk salt
1 ägg




Vispa upp ägget ordentligt och rör den filmjölken. Koka upp mjölken och tillsätt ägg och filblandningen och låt allt koka på svag värme i 12-15 minuter. Glöm inte bort att rör ordentligt i botten. Smaksätt med saltet. Häll sedan hela blandningen genom ett kaffefilter och låt vasslen rinna av. Häll slutligen massan i en form och låt den stå kallt. Krydda gärna upp osten med egna kryddor såsom vitlök, rosmarin eller liknande.



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N