Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Isländsk Sillsallad

En godsillsallad på julbordet är ett måste ..men funkar som nattamat med och uppesittar mat.

1 burk (200 g) matjesfile
6 kokta kalla potatisar
1 gul lök
1 röd lök
2 kalla hårdkokta ägg
1 dl finhackad dill

Såsen:
1 dl gräddfil
1 dl majonnäs
4 msk salt kaviar

Låt sillfiléerna rinna av och skär dem i sneda skivor. Skär potatisen i små tärningar. Skala löken och hacka den fint. Skala och hacka äggen. Blanda sill, potatis, lök, ägg och dill. Blanda samman ingredienserna till såsen och vänd ner den försiktigt. Lägg upp i en salladsskål. Ställ kallt ett par timmar före serveringen.



Tinaz
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N