Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Sushivinäger

2,5 msk Risvinäger
1 tsk Salt
1 msk strösocker

Blanda risvinäger, socker och salt i kastrullen och värm tills sockret löst sig.


 

 
 
 

  Sushivinäger | Recept | Utländska rätter | Recept på Japansk mat

sushi vinäger

Hejsan på dig





Vet du om att blanda allt det du skrev rekomenderas ej

i en kastrul, utan använd en plastskål, då metall gör

att smaken av vinäger försvinner, delavis och det blir

inte lika gott och man börjar fundera vad som var felet

antagligen proportion av de ingr.na, fast det var inte nog det heller

det behövs 3 saker till utöver de du skrev till för att det skall

bli sushiris till slut, tack för söta mig :lol:






Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N