Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Honungsbakad müsli

Ingredienser:

I liter havregryn
2,5 dl valfria flingor, kan också bytas ut mot havregryn
2,5 dl bran flakes
2,5 dl solrosfrön
1 1/4 dl pumpafrön Rosta pumpafrön 
2,5 dl mandelspån
2,5 dl riven kokos
2 msk sesamfrön
1 1/4 dl Olivado Avokadoolja
0,5 dl honung
2,5 dl torkad frukt

Blanda alla torra ingredienser i en stor skål. Värm avokadoolja och honung på låg värme i en panna och häll sedan över de torra ingredienserna. Rör om ordenligt och sprid ut på en stor bakplåt. Bakas i ugnen på 150° i ca 30 minuter, rör om då och då, tills den fått en gyllenbrun färg. Låt svalna och rör i den torkade frukten. Förvaras i ett lufttätt kärl.


 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N