Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Pad Grapao med kyckling



500 g kycklingfilé
100 g långbönor
50 g holy basil
½ gul lök
2-3 röd chili
2 vitlöksklyftor
1 msk ostronsås
1 msk svampsoya
1 msk svart soya
1 msk fisksås
1,5 dl vatten
1 tsk socker
matolja till stekning
______

Förberedelse:
Skär kycklingfilén i bitar och långbönorna i 1-2 cm stora bitar.
Skiva löken.
Plocka holy basil bladen och skölj dem.
Mosa vitlök och chili i en mortel eller finhacka dem.

Tillagning:
Häll olja i stekpannan.
Lägg i chili, vitlök och lök, låt det fräsa någon minut.
Lägg i kycklingbitarna och låt det steka ett par minuter, så att kycklingen är stekt runt om.
Häll i båda soyorna, ostronsås, fisksås och socker och rör om.
Häll på vattnet och låt det steka tills kycklingen är genomstekt.
Lägg i långbönor och holy basil, låt det steka ca 3 min under omrörning.
Servera med jasminris.




Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

  Pad Grapao med kyckling | Recept | Utländska rätter | Recept på Thai mat

Wok med kyckling chilli vitlök grönsaker

Lagade denna i går och idag,

SUPERGOTT och enkelt!



Lätt att alternera med olika grönsaker...

Webmaster Jim Admin





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N