Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Involtini al pesto - Kalvrullader med pesto och parmaskinka

Involtini al pesto
Kalvrullader med pesto och parmaskinka



4 portioner
Tid: 30 min

Ingredienser:
- 800 g kalvinnanlår i skivor ā 100 g
- 2 msk Barilla Pesto alla Genovese
- 8 skivor Prosciutto di Parma
- 4 msk vetemjöl
- 4 msk smör
- 3 msk mörk kalvfond
- 3 dl torrt vitt vin

Gör så här:
Banka ut kalvskivorna till dubbel storlek. Ta en skiva kalvkött och
bre på pesto i ett tunt lager. Lägg en skiva prosciutto över.
Rulla ihop löst till små paket. Stick in ett grillspett av trä eller
tandpetare så att paketen håller ihop. Häll vetemjölet på en tallrik
och doppa kalvpaketen i mjöl på båda sidor. Värm en stekpanna,
smält smöret i pannan. Stek knytena i 3 minuter tills ytan är gyllenbrun.
Häll ner kalvfonden i den stekpanna du använt till köttet och tillsätt det
vita vinet. Låt sjuda under lock i 6-7 minuter. Servera med en
parmesangratinerad potatispuré eller en enkel ruccolasallad
med olivolja och grova bitar av parmesan.



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N