|
Kommentarer av Kricke
Re: Glögg
="webmaster jim" Hej,
Jag gjorde Glögg på hemmagjort vin (gjort på sibolga druva,)
Och de ble jätte gott.
Det jag hadde i va:
2 st kanelstänger
1 dl Socker
Russin
Nejlikor
Kumminkärnor
Ingefära
Pommerans
Sjud upp vinet med kryddorna i och låt dra 1/2 till 1 timma
Värm på och servera med mandelflarn o russin.
Tack för detta receptet
Låter underbart gott!
Kricke
Visa artikel
Ha ha ha
Roligt att min signatur ger både fniss och huvudbry. Hi hi
God Jul
Kricke
Visa artikel
Tack Tinaz
Receptet jag tänkt göra efter är från TV-programmet Tinas/Mat och i
det recepter ska det vara hela lingon.
Då provar jag med rårörda lingon, tack för tipset!
Någon som vet om det finns djupfrysta
Kricke
Visa artikel
="Tinaz" ..jag vet ju inte om fisk är attraktivt men jag rekomenderar denna fiskrätt iaf.
https://www.receptbankenskokbok.se/viewtopic.php?t=776
Du får surfa runt och kolla på efterätterna...finns säkert nått läckert som passar. det behöver faktist inte vara så invecklad för att det skall vara gott
Tackar tackar har sparat receptet. Alltid lika roligt med nya recept
Visa artikel
="Tinaz" Du ...det där var ju inte så lätt ett kalas som skall passa alla smaklökar..men varför inte en västerbottenspaj, det är god med en sallad till. Hoppas att du hittar nått som passar alla
https://www.receptbankenskokbok.se/viewtopic.php?t=107 Tack för tipset! Receptet låter jättegott ska prova det! Har du fler förslag... typ middagsrätter.
Tänkte bjuda på förrätt varmrätt och efterrätt.
Kanske jag kan ha pajen som förrätt
Visa artikel
Re: Mager pajdeg
="silverzara" 3 dl vetemjöl
50 g kallt smör eller margarin
1 dl kesella
Arbeta ihop allt till en deg. Svep in den i plastfolie och låt den vila i kylen ca 1 timme. Kavla ut den och klä en pajform med degen. Nagga med en gaffel så inga blåsor uppstår under gräddningen. Förgrädda i 200 grader ca 15 minuter innan du fyller den. Ska genast prova receptet har Kesella hemma
Visa artikel
|
|