Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Low carb ostpaj

Low carb ostpaj med fräscha rabarber

Ingredienser till low carb pajskal (glutenfritt):

100 g kokosmjöl
50 g finmalda mandlar
25 g sesamolja
Kallt vatten tills degen hänger ihop
Kanel

Grädda i ugn på 200 grader i ca 15 minuter.


Ingredienser till rabarberjelly:

2 stjälkar rabarber
25 g smör
1-2 dl vatten
stevia
lite agar agar
kanel + vaniljpulver

Hacka rabarberstjälkarna i bitar och fräs mjuka tillsammans med smör, vatten och lite agar agar i en kastrull. Smaksätt med lite sött, kanel och vaniljpulver.

Blanda med ”ostmassan” nedan:

1 pk philadelphiaost
1 pk kvarg
lite citronjuice och rivet skal
Naturligt sötningsmedel
Vaniljpulver

Hela ostsmeten hälls i det avkylda pajskalet – pajen ställs i kylen några timmar för att stelna

Toppa med frusna bär och njut



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N