Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Tortiglioni med kyckling och paprika

I morgon är det internationella pastadagen! Smygstarta firandet och laga en smakrik och färgglad pastarätt med Tortiglioni, kyckling och paprika – en rätt perfekt för lata söndagar!

Tortiglioni med kyckling och paprika

4 portioner

Ingredienser:
350 g Barilla Tortiglioni
300 g tomater
200 g kycklingbröst
150 g gula paprikor
150 g röda paprikor
60 g lök hackad
3 msk extra jungfru olivolja
salt
peppar

Gör så här:
Skär kycklingen i bitar och bryn dem i olja i en stekpanna. Fräs löken i olja i en annan stekpanna. När löken är brynt, lägg i stekpannan med kycklingen. Skär paprikorna och tomaterna i bitar och lägg i dem. Smaksätt med salt och peppar. Koka Tortiglionin al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med paprika- och kycklingsåsen.

För en krämigare sås, tillsätt 1 dl grädde när salt och peppar adderas och låt koka in.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N