Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Creme Bryle

Crème Brylé

12 äggulor
200g socker
4-5st vaniljstänger
0.5L mjölk
0.5L grädde
Farinsocker till karamell

Koka mjölk och grädde tillsammans med vanilj,
blanda ägg & socker med baksidan av en slev (OBS! Får ej vispas!).
Blanda sedan mjölk/grädde & ägg & sila av.
Varma försiktigt tills det tjocknar. Hälla över i formarna & baka i en vattenbad i ugnen @ 110*c c:a 45 minuter.
När det är kallt, serveras gratinerad med farin socker.



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N