Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

chicken thai pasta

Här kommer ett snabblagat & försvenskat recept från Norrmejerier -det vill säga det är grädde i. :wink: Har ändå svår abstinens ibland efter denna rätt... :lol:

4 port.
250 g pasta, 400 g kycklingfilé, 2½ dl grädde (av nåt slag), olja.
Marinad: 1 tsk soja, 4 msk thai chilisås, 2 tsk ingefära & 2 vitlöksklyftor.

Strimla kycklingen och marinera i minst 2 tim. Ta upp den och bryn den. Häll över marinaden, slå på grädden och låt sjuda några min. Salta och krydda ev. mer. Servera med pasta.

Till detta brukar jag göra en sallad på finhackade tomater, ananas, vinäger, lite salt & socker för att balansera upp styrkan i maten. Brukar dubbla mängden på allt utom kyckling när vi ska äta (2 pers). Jag älskar denna maträtt!



estet
 

 
 
 

  chicken thai pasta | Recept | Utländska rätter | Recept på Thai mat

Måste testas Låter suveränt gott och enkelt

Eva St





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N