Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Ägg- och räksallad

Ägg- och räksallad

Ingredienser
1 gul lök
1 msk margarin
1/2-1 tsk curry
2 dl gräddfil
1/2 tsk salt
500 g räkor med skal
4 hårdkokta ägg
1 salladshuvud
dill

Skala och finhacka löken. Fräs den i margarin, låt curryn fräsa med. Låt löken kallna. Blanda löken med gräddfil och smaka av med salt. Skala räkorna. Skala och skiva äggen. Skölj och strimla salladen och lägg den på ett fat. Lägg på ägg, gräddfilssås och räkor. Garnera med dill. Servera med bröd.

Receptet är från "Vår Bostad"



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N