Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Stenkaka

En kaka med knäckig smak.

150 g margarin eller smör.
2 dl mjöl
2 dl socker
2 dl havregryn
½ dl sirap
½ dl grädde
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver

175 grader tills den fått nougatbrun färg

smält smöret och blanda samman allt.
I en långpanna behövs dubbel sats.
Bred ut i långpannan och in i mitten av ugnen.
Skär i lagom bitar till en kaka innan den stelnat.
Det går även bra att dela den på mitten och lägga grädde på den ena halvan och lägg på resten av kakan uppe på.

Pimpim

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N
     
   
 
 
 






PÅSK! Skicka ett Påsk e-kort ->