Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

kirskålsomelett de e vår ;)

lagom varm panna

smör  i  o  små kirskålsblad  (50 stycken om dom e   pyttesmå)

puttra   o  slanta  i  morotsslantar (slanta  med osthyveln  så blir  dom tunna)

svag värme i me  hackad bacon

slå  tre ägg  i  en  dl  ca  youghurt

häll   över puttret

hackad  purjolök   ,,o  ett par skivor ost oppepå

låt stå  på svag värme tills  den stelnat

bon appetit

 


oldwolfie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N