Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Grillad fisk med avokadosås

4 Portioner

Välj en god fisk som du tycker lämpar sig bra för grillen.

Ingredienser:

1 hel fisk
citronjuice
havssalt

Avokadosås:
5 dl Olivado Avokadoolja
2,5 dl citronjuice
oregano
havssalt
färskmalen peppar

Börja förbereda fisken cirka en timme innan grillning. Häll citronjuice över fisken och vänd runt den så att den blir fuktig, strö därefter över havssalt och ställ in i kylen. Sedan kan du börja med såsen. Vispa avokadoolja och citronjuice i en skål, tillsätt oregano, havssalt och färskmalen peppar. När det är dags för grillning, placera fisken på en het grill och pensla på rikligt med avokadosås medan den grillas. När fisken är klar, droppa över lite av avokadosåsen på fisken och servera tillsammans med sallad eller ris.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N