Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Crostini al pomodorini e pesto - Crostini med körsbärstomate

Crostini al pomodorini e pesto
Crostini med körsbärstomater och pesto



4 portioner
Tid: 15 minuter

Ingredienser:
Crostini:
- 2 tjocka skivor vitt lantbröd, helst en dag gammalt
- 2 msk smör

Tomat- och pestoröra:
- 20 körsbärstomater, skurna i tunna skivor
- 2 msk Barilla Pesto alla Genovese

Gör så här:
Crostini:

Stek brödskivorna i smör i en stekpanna. Skär brödet i trekanter,
cirka 5 stycken per brödskiva.

Tomat- och pestoröra:
Blanda ihop tomater och pesto till en röra. Lägg upp lite tomat- och
pestoröra på varje brödskiva och servera genast.



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N