Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Rulltårta

Tillagning
Förrätt Rulltårta

1 pkt Crabfish eller 150 g rökt lax/räkor eller skinka
2 dl Ärtor majs paprikamix
2 dl creme fr.
1 dl majonäs (bytte jag ut mot spread chease;vitlök örter)
2 msk finskuren purjo
1 msk chilisås (går bra utan)
3 st hårdkokta ägg, hackade


3 dl mjölk
125g margarin
Koka dessa båda ingredienser

2½ dl mjöl röres ner i mjölkblandningen
4 st ägg, ett i taget
Bred ut i en långpanna, 200 grader i 15 min

Bred på creme fr. blandningen. Rulla ihop låt svalna.

Göres med fördel dagen innan. Lägg den i frysen, låt stelna. Skär upp i lagom bitar. Garnera med strimlad rödlök och dill. Sjlv toppade jag med två skalade räkor då jag hade hackad rökt lax och räkor i min variant jag gjorde.

Detta är en väldigt snabblagad förrätt som är supergod och uppskattad!



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N