Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kycklingfilegryta 4 pers 30 min

6-7 hg kycklingfile
6 skivor bacon
kajennpeppar
salt och vitpeppar
smör att steka i
1 st purjolök
1 msk kalvfond
1-2 msk kinesisk soja
1 msk wok sauce
2 dl creme fraiche
1 brk ananasringar 560 g i eget spad
1 banan

Gör så här.
1. Skär filen i 3 cm breda skivor och dela i 2-3 bitar.
Dela kycklingfilen först på längden, sedan i 3-4 bitar.
Skär baconen i små bitar. krydda med kajennpeppar,
salt och vitpeppar. Fräs bitarna i smör och tillsätt den
grovstrimlade purjolöken. Spar en bit purjolök till garnering.
2. Vänd ner kalvfonden, sojan och woksåsen. Spä med lite spad
från ananasen och låt grytan småputtra i 10 minuter.
3. Rör ner creme fraichen, ananasen i bitar och bananen skuren i skivor.
Låt allt koka ihop några minuter och smaka av med mer kryddor.
Strimla lite purjolök tunt och strö över.
Servera med ris och bröd.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N