Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

kexchoklad

Hittade detta recept i en tidning för många år sen. Smakar precis som kexchoklad men tyvärr blir dom sega efter ett tag. Jätte goda är dom iaf :P.

Kanske finns någon här som har något förslag på hur man ska göra dom så att dom inte blir sega?

Här kommer receptet:
250 g ljus blockchoklad
1 dl farinsocker
50 g smör
1 dl vispgrädde
16 st smörgåsrån

1. Klä en form som är 20x30 cm m oljat bakplåtspapper.
2. Blanda choklad, socker, matfett och grädde i en tjockbottnad kastrull. Låt blandningen smälta och sedan koka några min under omrörning.
3. Häll ett lager choklad i formen och täck med smörgåsrån. Upprepa och täck till sist med chokladen. Låt stelna och skär blocket i 24 bitar.


Lycka till!!!

// Maddies



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N