Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Saltingen

SALTINGEN

Ej testad - gillar inte ansjovis och kaviar! :oops:

Täck en skiva jättefranska (eller 2 formbrödsskivor) med denna blandning: Vispa vitan av ett litet ägg till hårt och styvt skum. Blanda i 2 - 3 msk kaviar eller 2 - 3 mosade ansjovisfiléer, 1 - 2 msk finstrimlad purjo eller hackad dill och 1 msk tomatpuré, chilisås eller senap. Gör en grop i mitten, där en äggula sedan ska få plats. Gratinera i 225° ca 15 minuter. Lägg på äggulan och en persiljekvist. Äggulan kan gratineras på smörgåsen om man inte vill ha den rå.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N