Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kexchokladpaj

Kexchokladpaj

3 st kexchoklad
6 msk smält margarin
150 g blockchoklad
4 msk vispgrädde
3 äggulor
1 tsk vaniljsocker

Krossa kexchokladen i matberedare. Blanda ner det smälta margarinet och rör om. Häll smeten i en smord pajform. Grädda i 175° i 6 min. Låt svalna. Smält blockchokladen och blanda ned grädden (ej vispad). Rör ner vaniljsockret och äggulorna. Låt svalna en stund. Bred över pajskalet. Låt stå kallt i kylen i 4 timmar. Servera med grädde eller vaniljglass

Källa: Ett recept saxat från en tråd på www.familjeliv.se



 

 
 
 

  Kexchokladpaj | Recept | Efterrätter | choklad

Det receptet låter inte så dumt! Får prövas på här i hemmet.






Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N